Konsulenthuset Contra as

Produktinformasjon

Citrix Access Essentials
Citrix Systems har lansert et nytt produkt rettet mot små og mellomstore bedrifter. Citrix Access Essentials 1.0 er utviklet for bedrifter opp til 75 brukere som ønsker rask og sikker tilgang til informasjonssystemer, og er det siste tilskuddet i Citrix portefølje av aksessløsninger.

”Go with the Essentials”

Få akkurat hva du trenger - Verken mer eller mindre på en enkel, rask og smidig måte.

Citrix Access Essentials tilbyr små og mellomstore bedrifter sikker tilgang og sentralisering av IT-systemer. Løsningen bygger på den samme teknologien som Citrix i mer enn 15 år har basert sine andre aksessprodukter på, men produktsammensetningen og prisen er vesentlig forenklet og tilpasset behovet for bedrifter med inntil 75 brukere.

Med Citrix Access Essentials har Citrix et komplett produkttilbud for alle typer bedrifter som ønsker å gi sine medarbeidere rask, sikker og enkel tilgang til de verktøyene de behøver, uavhengig av tid, sted og tilkoblingsenhet. På samme måte som Presentation Server, flytter Citrix Access Essentials applikasjonene fra lokale enheter til et sentralt Windowsbasert system. Dette gjør det mulig for brukerne å få tilgang til alle ønskede applikasjoner via en nettleser.

Utviklingen av produktet kommer som et resultat av et behov i markedet for slike løsninger og programvaren vil ha en veiledende pris på $250 per lisens. Dette inkluderer også lisensen til Microsoft Windows Terminal Server.

Med Citrix Access Essentials vil små og mellomstore bedrifter oppleve forbedringer av ansattes produktivitet, kundetilfredshet og dermed bunnlinje. I tillegg øker sikkerheten rundt bedriftens informasjonstilgang når man jobber utenfor kontoret. Brukerne vil bli begeistret over en rask, enkel og bekvem tilgang til virksomhetens informasjon fra ”hvor-som-helst” og over ”hvilken-som-helst” tilkobling.

Systemadministrator vil puste lettet ut over en forenklet administrasjon ved å sentralt administrere og vedlikeholde virksomhetens applikasjonsportefølje helt uten involvering av bruker og brukers maskinvare. Det betyr blant annet at all oppdatering av applikasjoner vil foregå sentralt.

Citrix Access Essential er kompatibel med Citrix Access Gateway og Citrix Password Manager.

Send forespørsel
Klikk her for mere informasjon...Konsulenthuset Contra, Hedmark Næringspark, 2312 OTTESTAD
Tlf +47 91 00 35 00 | post@contra.no