Konsulenthuset Contra as

Produktinformasjon

Citrix Access Gateway
Citrix® Access Gateway er en innovativ gateway som ivaretar de positive egenskapene rundt tradisjonelle SSL-VPN- og IPSec løsninger, samtidig som den har egenskaper og funksjoner som håndterer kjente utfordringer ved de tradisjonelle løsningene.

For brukere gir Citrix® Access Gateway tilgang til IT ressurser på en sikker måte, uavhengig om brukeren befinner seg utenfor eller innenfor brannmuren. Dermed opplever brukeren den samme gode brukeropplevelsen uavhengig av lokalisering.

Citrix® Access Gateway er en sikker, “always-on”, enhetlig tilgangsløsning som er enkel og kostnadseffektiv å implementere, rulle ut og vedlikeholde i organisasjonen.

Citrix tilbyr Access Gateway som en selvstendig tilgangsløsning eller som en utvidet tilgangsløsning til øvrige Citrix løsninger for aksess. Som “single point of access” reduserer Citrix Access Gateway kompleksiteten og kostnadene involvert i å vedlikeholde mange ulike tilgangsscenarioer.

Citrix® Access Gateway gir deg:

 • Integrert endepunktsanalyse Tilbyr en kombinasjon av tilgangskontroll på brukerpålogging og kontinuerlig endepunktsanalyse av enheten.
 • Tilgang til applikasjoner eller nettverks ressurser Hvilken som helst applikasjon kan nås eksternt med sikker tilgang, enten den er klient- server- eller web-basert.
 • Tilgang fra hvilken som helst lokasjon Jobb fra hvor som helst inkludert bak en brannmur, fra et hotell eller hjemmefra.
 • Sikkerhet Skjuler IP adressen til nettverket man er tilkoblet, slik at ”ormer” ikke ser nettverket og sprer seg videre.
 • Enkelhet Brukere laster ned klienten ved sikker tilgang til web side og bruker vanlige autentifiserings akkreditiver. Når den er installert, er det bare å klikke på ikonet til Access Gateway.
 • Always-On™ funksjonalitet Ekstern klienten fortsetter å gå i minnet selv når laptop eller PC ikke er tilkoblet nettverket. Det gir en kraftig måte å alltid ivareta sikkerheten over 802.11 nettverk uten å ha utrullet eller vedlikeholdt et WEP miljø.
 • Enkel administrasjon for administrator Automatisk oppgraderings evne fritar administrator fra tidkrevende oppgaver som installering, vedlikehold, support og oppgradering av IPSec VPN klienter.
 • Integrert sluttpunkts sikkerhet Tilbyr kontinuerlig, sanntids overvåking av elementer som fil, kontrollsum og registrer sjekk, likedan om sluttpunktet er godkjent som firmas eiendel.
 • Send forespørsel
  Klikk her for mere informasjon...  Konsulenthuset Contra, Hedmark Næringspark, 2312 OTTESTAD
  Tlf +47 91 00 35 00 | post@contra.no