Konsulenthuset Contra as

Produktinformasjon

Citrix XenApp
Citrix XenApp samler alle applikasjoner på ett sted, og gir tilgang til dine applikasjoner og informasjon uansett tidspunkt, enhet og oppkobling.

Virksomheter står ovenfor en dobbel utfordring når de skal stille til rådighet kritiske ressurser innenfor et stadig mer spredt og komplekst IT-miljø:
Faste og trådløse brukere har behov for å oppleve tilgangen til data på en konsekvent måte, uansett hvor de arbeider. Og IT-området har behov or robuste administrasjons- og kontrollrutiner for å oppnå sikkerhet, effektivitet og lavere kostnader. Citrix Presentation oppfyller begge behovene ved å forene administrasjonen av IT-området samtidig som den gir tilgang til brukerne når de har behov for det.

Sentral administrasjon med fleksibel tilgang

Med Citrix XenApp er det enkelt å administrere virksomhetenes applikasjoner fra et sentralt sted mens brukere lett kan få tilgang til dem. Og det har gjort XenApp til verdens mest utbredte presentasjonsserver. Som grunnstammen i Citrix Access Suite kan den distribuere forskjellige applikasjoner og deres funksjonalitet til medarbeidere, uansett hvor de befinner seg.

Send forespørsel
Klikk her for mere informasjon...Konsulenthuset Contra, Hedmark Næringspark, 2312 OTTESTAD
Tlf +47 91 00 35 00 | post@contra.no