Konsulenthuset Contra as

Velkommen til Konsulenthuset Contra

Contra er et IT selskap lokalisert i Hedmark Næringspark utenfor Hamar.
Vårt arbeidsfelt er innen terminalserver, antivirus, sikkerhet, tynne klienter og drift av løsninger.

 Nyheter  
2X lanserer ApplicationServer XG
2X Software today releases 2X Application Server XG (Next Generation), the first All-in-one virtual desktop and application delivery platform to simplify virtual computing administration and management.
Les mer...
Fortigate UTM leveres med SecurEnvoy SecureAccess
Alle nye Fortigate UTM blir nå levert med en 10 bruker lisens for 12 mnd på SecurEnvoy SecureAccess

http://www.securenvoy.com
Les mer...

2-Faktor autentisering med SecurEnvoy
Ikke noen trend i sikkerhetsmarkedet er så klar som at kundene kvitter seg med gammeldagse hardware token for 2-faktors autentisering - og deretter velger 2-faktors basert på kode over SMS.
Vi kan trygt si det er en revolusjon på gang . Og det blir en ny forenklet hverdag for IT-avdelingen når man slipper å bruke unødvendig tid på adminstrasjon av kostbare token !

UT!: Diverse kalkulatorsystemer som RSA, SafeWord, Aladdin, VASCO etc.

INN!: 2-faktors autentisering basert på SMS

Hva er årsaken:
Lavere årlig kostnader. Enkel installasjon. Ingen administrasjon. Ingen klient. 100 % sentralisert. Enkelt og behagelig for brukeren. Ingen tokenhåndtering. Selv-servicesenter.Brukerne blir oprative med en gang og slipper å vente på token !
Hvorfor 2-faktors og når ?
Det er viktig med 2-faktors når brukerpåloggingen skjer via Internett. En hjemme-PC eller en PC på en webcafe kan ofte være infisert av spyware og tastaturloggere. Dette gjør det mulig for tredjepart å ulovelig tilegne seg brukernavn og passord. I tilllegg er ofte statiske brukernavn lette å gjette. Eller 3.part kan observere eller fått innloggingsID på andre måter. De kan dermed ulovelig ha skaffet seg adgang til virksomhetens nettverk og data.

Svaret på denne risikoen vil være å legge en ekstra faktor på innlogginngen slik at det blir 3 innloggingsfaktorer- Brukernavn og passord som i brukeren har fra før + enganganspassord fra SMS ! dvs. ekte 2-faktors autentisering.

Vi får nytt sentralbord nummer
Vårt nye sentralbord nummer er 91 00 35 00
Les mer...
Konsulenthuset Contra, Hedmark Næringspark, 2312 OTTESTAD
Tlf +47 91 00 35 00 | post@contra.no